torsdag 15. april 2010

Sightseeing in Chicago

Etter å ha hatt en dag fri fra sykling, verket kroppen etter mer. Rett etter frokost tok vi derfor ut syklene for å utforske strandlinjen langs Michigan-sjøen. En eller annen luring bestemte for lenge siden at det ikke skulle være lov å bygge ned strandsonen, og det har resultert i at beboerne her har et fantastisk rekreasjonsområde, som strekker seg mange kilometer på hver side av sentrum. Det er grønn sjø, flott beplantet, sandstrender og grønne plener, idrettsanlegg og en fantastisk sykkelsti, som veldig mange benytter seg av. Her var det mange fartsuhyrer å se.

Vi syklet 5 mil i omgivelser vi skal lete lenge etter, og fikk et fantastisk utsikt inn mot byen og utover sjøen. Vi har lagt ut noen bilder som vi håper viser det.

Etter sykkelvask var det lunsj på Hardrock Cafe, og middag hadde vi bestilt på en av byens beste, om ikke den beste, steakrestauranten - Gibsons. Det var et herremåltid.

Deretter var det vandring i byen en sen kveld. Været har slått helt om. Det var fint i går også, men iskaldt. I dag har det vært 26 varmegrader, og i kveld over 20. Med ett var gatene fulle av liv, og bord var satt ut i gatene og folk koste seg. Vi også.

I kveld har vi pakket, og det er jo litt styr med disse sykkelkoffertene. Vår største bekymring nå er vulkanutbruddet på Island, som kan føre til at luftrommet over Norge stenges. VI håper i det lengste at det skal gå bra, vi har ikke lyst til å tilbringe weekenden i Paris egentlig. Selv om det sikkert kunne vært hyggelig nok.


WIllis/Sears Tower med flere, litt av et syn fra sykkelstien eller hva?


Utsikt fra rasten langs sykkelstien

Tulipaner i full blomstring i parken
Motiv fra den flotte Millenniumparken
Dette er også tatt fra parken litt før Millenniumparken (jeg husker ikke navnet i farten)

..og det er dette også. Kulen var et speile

Trærne i parken i full blomstring










1 kommentar: